Irodai, munkahelyi masszázs
Az irodai masszázst, mint szolgáltatást elsőként az amerikai cégóriás az Apple vezette be az 1980-as évek második felében. Steve Jobs az Apple alapítója azt vette észre, hogy alkalmazottai teljesítménye a kora délutáni órákban, főleg a hónap vége felé drasztikusan visszaesett. Fontosnak tartotta, hogy az alkalmazottai hosszú távon jól teljesítsenek és jó hangulatban, lendületesen dolgozzanak, szívvel lélekkel. Több tucat sikertelen próbálkozás után az áttörést a munkahelyi masszázs bevezetése hozta.Hercz Zoltán vagyok, svéd-, swedbamboo masszőr és csontkovács, a Masszázs Expressz alapítója. Az irodai masszázs szolgáltatás azért jött létre, mert egyre több cég keres meg hasonló szolgáltatási igénnyel, valamint egyre több debreceni céggel dolgozom együtt hatékonyan.

Céges ügyfeleim visszajelzései alapján bátran állíthatom, hogy az irodai masszázs élmény a munkavállalóknak, ami lendületet ad a munkához.


Milyen gyakran érdemes irodai masszázs szolgáltatást igénybe venni?
Ezt nagymértékben befolyásolja a munkatársak lendülete, a munka terhe, a munkahelyi stressz mértéke. Sok esetben már a negyedévente 1 masszázs is hálás munkavállalókat és megújult lendületet tud nyújtani. Azonban vannak esetek, ahol akár havi rendszerességgel is megéri irodai masszázs szolgáltatást nyújtani a munkavállalóknak.


Hogyan működik?
Időpont egyeztetés és szerződéskötést követően, az adott időpontban egy vagy két kollégával kitelepülünk és munka közben folyamatosan felfrissítjük ülő masszázstechnikákkal a munkatársakat. A masszázs ruhán keresztül történik, speciális masszázsszékben.

Mennyibe kerül?
Árat csak konkrétumok ismeretében tudunk adni. Tudnunk kell, hogy hol lesz a masszázs, nagyságrendileg hány főt kell masszírozni, milyen időintervallumú masszázsra van igény és ehhez hány szakképzett masszőr munkájára van szükség.

Kérdése van?
Forduljon hozzám bizalommal a +36 (30) 305-3460-as telefonszámon vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen árajánlatot.

Teljes név *
Masszázs tervezett időpontja (ha van)
E-mail cím *
Telefonszám
Részletek, kérdések
Jelölje be, hogy Ön nem egy robot!
Prémium masszázsterápiák
Hívjon bizalommal: +36 (30) 305-3460