Masszázs terápiák

Stresszoldó

+ "A 7 leghasznosabb tipp a stressz kezelésére" c. olvasmány Részletek a terápiáról...

Méregtelenítő

+ Természetes eredetű méregtelenító tea keverék Részletek a terápiáról...

Energizáló

+ Izotóniás izomlazító gél, a leghatékonyabb fájdalomcsillapításhoz Részletek a terápiáról...SwedBamboo masszázs terápia


Swedbamboo masszázsterápia

Ez egy keleti több ezer éves múlttal rendelkező masszázsfajta ami Indiából származik, de már Indonéziában, Kínában és Thaiföldön is egyre gyakrabban alkalmazzák. Ezt a masszázst különféle speciális bambusz masszázsrudakkal végzik, ami szintén hasonló jótékony hatással van a testre ugyan úgy, mint a többi masszázs fajta. Bizonyos testrészeken nagyobb felületen nagyobb erőhatás érhető el ezekkel a bambuszrudakkal, mindamellett hogy új fogástechnikák is megjelennek a masszázs során, amik új élménnyel párosulnak. Aki meg volt elégedve az eddigi munkámmal és megszerette a nyugati és közismert svédmasszázs adta élményt valamint jótékony, sokszor segítő és gyógyító hatásait, annak nem szeretnék csalódást okozni. Ezért úgy döntöttem, hogy ezt a nem mai kultúrát beépítem a már meglévő tudásomba. Tehát nem vész el csupán átalakul. :-)

Mai napig azt vallom, hogy az emberi kezet sem gép, sem más eszköz nem tudja helyettesíteni. Így jött az ötlet, hogy kibővítem az eddigi profilom. Ahova a bambusz rudak nem férnek oda pl: kisebb csomók és kisugárzó trigger pontok esetén, oda a már bevált kézi módszert továbbra is alkalmazni fogom. Így jön létre a swédmasszázs és a keleti bambusz masszázs ötvözete a Swedbamboo.

Ezáltal a masszázs minősége javul, valamint az időtartama is hosszabb lesz. Így egy hátmasszázs esetén 5-10 perccel, egy teljes masszázs esetén akár 10-15 perccel is nőhet az időtartam az új fogásoknak köszönhetően ami nyilván testalkat és probléma függő is egyben.

A nagyobb alkatú kötött egyének esetén kifejezetten ajánlott, és hatásos ez a masszázs. Ugyanakkor nem kell megijedni a törékeny alkatú hölgyeknek sem, mivel egy jó masszőr feladata az, hogy megfelelően térképezze fel a vendég fájdalomküszöbét.

Az 1+1 és a Talp+Hát akciók szintén érvényesek erre az új masszázskülönlegességre is. Az érdekesség még ezzel kapcsolatban, hogy ezt a masszázst olcsó masszázs olajok (amik paraffint és más kőolaj származékot is tartalmaznak) helyett 100% tisztaságú minőségi növényi masszázs olajokkal végzem. Az ilyen minőségű olajok a bőr regenerálódását, táplását is elősegítik főleg a száraz bőrű egyének esetén.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr


Stresszoldó masszázs terápia


Egy kellemes masszázs nem csak a fáradt izmainkat lazítja el, hanem a feszült idegrendszerünket is megnyugtatja, csökkenti a szorongást. A masszírozás idegrendszerre gyakorolt nyugtató, stresszoldó hatását mindenekelőtt kezünk melege, a kifejtett nyomás és az érintés ingere váltja ki. A bőr gyógyító energiákat közvetít, a felületén található idegvégződések érzékelik a bőrt érő ingereket, melyeket az idegpályákon keresztül a központi idegrendszerbe juttat. Az agy feldolgozza a kapott ingereket, majd továbbküldi a különböző testrészekhez, szervekhez. A masszázs során alkalmazott fogások a kezelés célja szerint serkentik vagy nyugtatják az idegrendszert. Masszázs segítségével tehát csökkenthető a feszültség az idegesség, megszabadulhatunk stressz okozta tünetektől. Pihenteti és regenerálja a szervezetet, simogatja a lelket, a biztonság és gondoskodás érzését nyújtja. Nyugtató, stresszoldó hatása mellett a masszázs a betegségek, panaszok kialakulásának is elejét veszi.

A kellemes légkörben, aromás olajokkal végzett kezelés igazán pihentető élményt nyújthat. Az idegrendszer nyugalmi állapotba kerül, a mély légzés elősegíti a belső feszültségek oldódását, a negatív gondolatok elűzését. A lefekvés előtti késő délutáni, esti masszírozás eredményeként könnyebbé válik az elalvás, és nyugodtan átalusszuk az éjszakát. A napközben, otthon vagy munkavégzés utáni masszázs csökkenti a stresszt és a stressz- okozta panaszokat: az idegességet, a koncentrációzavart és a fáradtságot.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőrMéregtelenítő masszázs terápia


A méregtelenítő masszázs egy sajátos technikával fokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következményében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt elősegíti. A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat. Napi 1,5-2 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztása mindenképpen szükséges, hogy a nyirokrendszer a salakanyagokat ki tudja szállítani szervezetünkből.


A tea segít eltávolítani szervezetéből a lerakódott salakanyagokat és ezáltal gyorsabb, hatékonyabb felszívódást biztosít. Ennek következményében több jótékony hatású ásványi anyag, vitamin és tápanyag tud beépülni a szervezetébe és immunrendszere fokozatosan megerősödik.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőrEnergizáló masszázs terápia


A masszázs fájdalomcsillapító és lazító hatásával csökkenti a stresszt, javítja az általános közérzetet, fokozza a teljesítőképességet és elősegíti az izmok állapotának javulását. A sajátos masszázsfogások közvetlen hatásaként csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok masszázs után gyorsabban regenerálódnak, állóképességük nagyságrendekkel javul. Ezt a hatást használják ki a sportmasszőrök az aktív sportolók felfrissítésére, és teljesítményének fokozására. A masszázs idegrendszeri nyugtató hatását elsősorban a kéz melege, a fogások által kifejtett nyomás és az érintési inger váltja ki. Ebben az esetben a bőr a gyógyító energiák közvetítője. Bőrünk felületén számtalan receptort hozunk masszázs során "izgalomba" melyek az idegpályákon keresztül juttatják el az agyhoz ezeket az impulzusokat. Agyunk feldolgozza a kapott impulzusokat, majd továbbítja azokat a többi testrészhez.


Használja az izotóniás izomlazító gél-t közvetlen a fájdalom pontján, masszírozza be és várja, hogy kifejtse hatását. Hatása azonnal érezhető, rendszeres használatra is kiválóan alkalmas.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőrMeglepetés masszázs terápia


Egy ajándék masszázs nagyon figyelmes gesztus és különleges meglepetés.
Ajánlott, ha párja az utóbbi időben sokat dolgozik, túlterhelt, stresszel, kialvatlanságra, alvászavarra, esetleg fájdalmakra panaszkodik.
A teljes energizáló masszázs segít elvonatkoztatni a külvilágtól és a gondoktól, segít igazán kikapcsolódni.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőrMiért érdemes masszázs terápiát vásárolni masszázs jegy helyett?

01.

Értékes ajándékok

Minden masszázsterápiához értékes ajándékok párosulnak, melyek nagymértékben segítenek az Ön problémájában.

02.

Kedvezőbb
árak

Bérlettel akár 3 000 Ft-ot is megspórolhat terápiánként! Kevesebbet fizet, többet kap! Értékes ajándék, minden terápiához.

03.

Kiemelt
ügyfél

Bérlet vásárlásával, Ön kiemelt ügyfél lesz. Elsőbbséget élvez az időpontfoglalásban és minden kedvező ajánlatról első kézből értesül.

04.

Exkluzív
ajánlatok

Minden kiemelt ügyfél élhet azzal a lehetőséggel, hogy teljes masszázs mellé 50%-os áron vásárolhat talpmasszázst kedvesének, ismerősének!*

Hívjon bizalommal: +36 (30) 305-3460