Kineziológiai tapasz felhelyezés
Biztos látott már más embereken, sportolókon élőben vagy tévében különböző színű és hosszúságú tapaszokat, amiket a testük különböző helyein viselnek. Ezt kinesio tape-nek (magyarul: kineziológiai tapasznak) hívjuk. A tapaszt Dr. Kenso Kase japán orvos fejlesztette ki a 70-es években. Ma már világszerte használják a tapaszt különböző sérülésekre, műtét utáni rehabilitációs folyamatok felgyorsítására, végtagfájdalmak, ficamok, izomhúzódások kezelésére. A tapasz több féle színben elérhető (fekete, piros, kék, zöld, rózsaszín, sárga). A színeknek másodlagos szerepe van, ami a színterápia. Ennek főként nyári időszakban van jelentőságe. Az igazi hatás magában a szalag szerkezetében és annak helyes felhelyezésében rejlik. A lényeg a régi fásli által bekötözött és elszorított testrészekkel szemben az, hogy itt a tape kiemeli a sérült terület bőrfelületét, ezáltal az alatta lévő kötőszövetet is, így a mélyebben lévő nyirokkeringés és a szervezet öngyógyító munkafolyamatai szabadabban áramlanak. Ezzel nagymértékben elő tudjuk segíteni a gyógyulási folyamatokat.
Kezelés tartalmazza:
- a kezelendő terület szőrtelenítését és fertőtlenítését
- a tapasz (tape) helyes szakszerű felhelyezését
- tanácsadást a további használatra
- a tapasz minőségét, mivel ezeknek több napig kell hordani a sérült felületen

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőrA szolgáltatás ára 1500 Ft testrészenként.

Csúsztató vákuumos köpölyözés
A köpölyözést a kínai gyógyításban az akupunktúra mellett, több mint 5000 éve alkalmazzák sikeresen. Biztosan látott már a TV-ben vagy természetgyógyásznál kis üvegcséket, amiket az emberek hátára tettek és ide oda húzogattak. Ezzel az üvegcsékkel régen vákuumot képeztek egy lángoló pálca segítségével úgy hogy az oxigént a láng hatására eltüntették az üvegcsékből, amikor kialudt hirtelen a bőrre helyezték fel ami által egy folyamatos szívó, vákuum hatás alakult ki. Ezt a folyamatot nevezik köpölyözésnek. Nálam ennek a modernebb változata található, ami nem égésveszélyes. Egy hagyományos pumpa segítségével generálunk vákuumot és ezzel tudjuk elérni a megfelelő, folyamatos szívó hatást. Leggyakrabban a betegségek megelőzésére alkalmazzuk megfázás, allergia, asztma, menstruációs görcsök enyhítésére.
A masszázshoz hasonlóan vérbőség keletkezik, beindul a nyirokkeringés, ezáltal a méregtelenítést is. A bőr alatt rejlő kapillárisok (nyugalmi állapotban lévő hajszál erek) tevékenysége felgyorsul, ami láncreakcióként kihat minden sejtre és szervre, ami a vákuum közelében található. Összességében elmondható, hogy sejt és szövet regeneráló, vérkeringés serkentő, nagymértékű méregtelenítő- és zsírégető hatású. Tévhit az, hogy csak a köpölyözéssel le lehet fogyni. Bizonyos bőrtipusú embereknél igaz az, hogy csökkenti a narancsbőr jelenlétét és úgymond a vákuum hatására a zsírsejtek "szétrobbanhatnak", de lássuk be azt, hogy erre nem alapozhatunk egy fogyókúrát.

Ellenjavallatok: Szívbetegség, bőrallergia, magas láz, bőr alatti bevérzés, visszér, zúzódás vagy más sérülés, cukorbetegség esetén, illetve a terhesség ideje alatt a hason.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőrA szolgáltatás ára 2000 Ft, s a masszázs 20-25 percig tart, 5 perc előmelegítő simítómasszázst tartalmaz és olajjal történik.

Gravitációs pad - ingyenes szolgáltatás ügyfeleinknek
Sokan denevérpad néven ismerik ezt a szerkezetet, amit kifejezetten gerinc-, sérv problémák, becsípődések kiegészítő kezelésére alkalmazunk. A szolgáltatást ügyfeleknek ingyenesen biztosítom bármilyen kezelés után, akár minden masszázs után is. Mivel gravitációban élünk és folyamatos terhelés alatt vagyunk a nap minden percében, így nincs lehetőségünk arra, hogy ha csak egy percre is, de tehermentesítsük a gerincünket. Ez a szerkezet segít nekünk a gerinc teljes tehermentesítésében és a benne futó idegszálak, csigolyák, izmok ellazításában.

Ellenjavallatok:

Magas vérnyomás, csontritkulás, protézis, valamint gyulladásos probléma vagy daganatos betegség esetén ez az eljárás nem ajánlott.
Ezektől a problémáktól eltekintve viszont már több vendégem is kipróbálta és az arcukon jelentős mértékű elégedettséget tapasztaltam.

Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr
Masszázs Expressz - Hercz Zoltán hivatásos masszőr


Időpont foglaláshoz hívjon bizalommal: +36 (30) 305-3460
Prémium masszázsterápiák
Korábbi videóink
Hívjon bizalommal: +36 (30) 305-3460